Home - - Software
     
  Home  
  CONTACT  
  Us  
  Support  
  Support  
  Ordner XL  
     

 

1. Project Management

2. Maatwerk applicaties

3. Een Pro door CollegeXL

OrdnerXL Graphic Studio

 

Ordner XL Graphic Studio

PrintSupport ontwikkelde voor de grafisch ontwerper Ordner XL.

Ordner XL

 

Geinteresseerd? Bel/email ons voor een afspraak. (info@printsupport.nl / +31 (0)6 814 632 76)

'Meerdere vliegen...' uitgangspunt voor slim databeheer.

Wat PrintSupport onderscheidt in de markt is dat wij onze ervaring met processen adequaat kunnen vertalen in een werkbare toepassing. Standaard oplossingen zijn prachtig maar ze zijn... standaard. Onze oplossingen zijn gericht op specifieke processen of werkzaamheden die simpelweg niet snel in een algemeen pakket worden aangeboden.

Er zijn letterlijk talloze handelingen die vandaag de dag nog worden opgelost in MS Excel of zelfs MS Word. Werkzaamheden, die qua gewicht wel thuishoren in de categorie; 'ontontbeerlijk voor de bedrijfsvoering'. De behoefte is latent omdat dingen vaak 'wel' lopen en waarom anders doen als het zo ook gaat?

"Hadden we dit maar veel eerder gedaan." geeft ons dan ook de overtuiging dat OrdnerXL een sterk product is in tailor-made markt.

Ons O-XL team ontwikkeld met 'easy to use' platforms waar snel mee kan worden ingesprongen op uw behoefte. Wij maken gebruik van alle moderne communicatie technieken die beschikbaar zijn. Ook 'social media' kan hierin een rol spelen. Uitwisselbaarheid met bestaande programma's is geen probleem omdat met scripting, software met elkaar kan 'praten'.

Heeft u dus werkzaamheden die beter kunnen werken met een aangepast systeem, klop dan eens aan. Wij denken graag met u mee en door middel van een kostenindicatie kunt u overwegen of automatiseren te rechtvaardigen is.

(info@printsupport.nl of +316 814 632 76)


Een aantal XL oplossingen die dagelijks kosten besparen en voor veel gemak zorgen.

- (Logistiek) Planningsmodule voor AV bedrijf (zie onder voor uitgebreide uitleg)

- (ICT) IPnummers registratie (Zie ook hieronder beschreven)

- (Order processing) Orderhandling systeem met voorraadbeheer.

- (Communicatie) Een doelstellingen Almanak

- (Communicatie) Balie bezoekerslogboek

- (Inkoop) inkoopsprijzen voor vellen papier.

- (Inkoop) Oud papier registratie.

- (Verkoop) Projecten Kiosk

- (Inkoop) Bibliotheek voor fabriekspapiernamen

Voorbeelden

Planning
1. Een audiovisueel bedrijf verhuurt AV materiaal en Video walls voor grote evenementen. Daarnaast wordt de algehele logistiek planning gedaan voor banners bij voetbalwedstrijden in binnen -en buitenland. Een dermate specialistische discipline die qua indeling en middelen niet past in het AV-planprogramma. Er wordt voor dit onderdeel tevens samengewerkt met externe partijen.

Wij hebben een XLapplicatie gerealiseerd waarmee een overzichtelijke planning mogelijk is, die ook kan worden ingezien door de externe partijen. Omdat er gebruik wordt gemaakt van materiaal dat ook voor de AV tak beschikbaar is kan intern direct worden gecontroleerd waar de spullen zich bevinden.


IT
2. Een automatiseringsafdeling beheert vanuit 9 vestigigingen het netwerk voor 59 drukkerijen. Er wordt gewerkt met diverse IP nummer reeksen die aan alle apparatuur in het concern worden toegekend. Probleem is dat het beheer wordt bijgehouden op een excelsheet en deze vaak niet wordt bijgewerkt na mutatie.

Met het ontwikkelen van de IPnr registratie is het nu voor indere systeembeheerder mogelijk om:

- Een nieuw nummer aan te maken (automatisch uit de betreffende reeks)

- Een actief nummer op non-actief te zetten (Deze wordt als eerste door systeem gebruikt als iemand weer een IPnummer nodig heeft)

- Overzichten te zien waarop de gegevens van het apparaat en de locatie staan.

Door deze applicatie wordt een enorme tijd bespaard omdat de beheerders veel minder systeemfouten veroorzaken. Ook is inzichtelijk welke apparatuur zich waar bevond. De locaties van verouderde modellen klaar voor vervanging zijn snel en eenvoudig te bepalen.

Ordner XL

Ordner XL graphic Studio is, door PrintSupport, uitontwikkeld en specifiek vormgegeven voor ontwerpstudio's. Het geeft de grafisch ontwerper een tool om zijn projecten optimaal mee te beheren. Zie voor meer informatie de Ordner XL pagina.